Καλώς Ήρθατε στην Κεντρική Σελίδα του Τμήματος ΕΚΠ 81 - Α7

για την Θεματική Ενότητα

Ανοικτή και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση


Καθηγητής - Σύμβουλος: Λέανδρος Περιβολαρόπουλος
E-mail : leandros@mail.demokritos.gr
Γραφείο Ινστ. Πυρηνικής Φυσικής,  ΕΚΕΦΕ   Δημόκριτος
Τηλ. 01-6503436,  0946-144496
Φαξ 01-6511215
Σελίδα WWW  http://leandros.chem.demokritos.gr

Χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους αριστερά και επάνω μπορείτε να βρείτε γενικές πληροφορίες σχετικά με την Θεματική Ενότητα και το Τμήμα μας  ειδικότερα.  Παρακαλώ να ξεκινήσετε με την Εγγραφή σας στο Τμήμα  (ΕΚΠ 81 - Α7) συμπληρώνοντας την φόρμα που αντιστοιχεί στον σύνδεσμο 'Εγγραφή' στο αριστερό πλαίσιο. Η 'Εγγραφή' αυτή δεν είναι υποχρεωτική ούτε αντικαθιστά την κανονική εγγραφή σας στην Θεματική Ενότητα.  Χρησιμεύει μόνον στο να μας επιτρέψει να γνωριστούμε καλύτερα με στόχο την βελτίωση της επικοινωνίας και την καλυτερη λειτουργία της Συμβουλευτικής Ομάδας. 

Μπορείτε στα πλαίσια αυτών των σελίδων να βρείτε πληροφορίες για όρους που πιθανώς   περιλαμβάνονται στις σελίδες, να βρείτε πληροφοριες για προηγούμενες και προσεχείς Ομαδικές Συμβουλευτικες Συναντησεις (ΟΣΣ), να μαθετε τα θέματα των Γραπτών Εργασιών και να δείτε κάποιες προηγούμενες εργασίες συμφοιτητών σας, να βρειτε άλλους συνδέσμους στο Internet σχετικούς με την Θεματική Ενότητα, να δείτε προσφατες ανακοινώσεις και πολλά άλλα.

Οι σελίδες αυτές υπόκεινται σε διαρκή βελτίωση και εξέλιξη. Οποιαδήποτε συνεισφορά σας που αποσκοπεί στην βελτίωση των σελίδων αυτών είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη. Μπορείτε να μου στείλετε με e-mail οποιοδήποτε αρχείο έχετε δημιουργήσει (ή βελτιώσει) και θα θέλατε να περιληφθεί στις σελίδες αυτές. Εφόσον η συνεισφορά κριθεί χρήσιμη θα περιληφθεί στις σελίδες αυτές με αναφορά στο όνομα σας.

Για καλύτερη επισκόπηση των σελίδων αυτών χρειάζεστε ανάλυση οθόνης 1024 x 768 και Explorer 4.0 ή νεότερο.

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο