Καλώς Ήρθατε στην Κεντρική Σελίδα του 
Τμήματος
Περιττών ΑΜ 

για το Μάθημα

Κλασσική Μηχανική Ι

Η ιστοσελίδα της Κλασσικής Μηχανικής ΙΙ λειτουργεί!


Καθηγητής: Λέανδρος Περιβολαρόπουλος
Αναπληρωτής Καθηγητής
E-mail : leandros@cc.uoi.gr
Γραφείο Φ2-303, Τομέας Θεωρητικής Φυσικής
Τηλ. 06510-98632,  0946-144496
Σελίδα WWW  http://leandros.physics.uoi.gr

Χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους αριστερά μπορείτε να βρείτε γενικές πληροφορίες σχετικά με την μάθημα και το τμήμα μας  ειδικότερα.
Αν θέλετε μπορείτε να ξεκινήσετε απαντώντας στο ερωτηματολόγιο που θα βοηθήσει στην καλύτερη επικοινωνία μεταξύ μας και στην βελτιωμένη λειτουργία του μαθήματος γενικότερα.

Μπορείτε στα πλαίσια αυτών των σελίδων να  βρείτε αρκετές λυμένες ασκήσεις και συνοπτικές σημειώσεις θεωρίας που καλύπτουν σημαντικό μέρος των θεμάτων με τα οποία θα ασχοληθουμε. Ακόμα μέσω της βιβλιογραφίας (στην λειτουργία του μαθήματος)  μπορείτε να ενημερωθείτε για ορισμένα βιβλία Κλασσικής Μηχανικής καθώς και για σελίδες στο internet που θα σας βοηθήσουν στην μελετη σας. Τέλος μπορείτε να κάνετε χρήση του on-line εργαστηρίου εικονικών πειραμάτων οπου θα εκτελέσετε απλά πειράματα κλασσικής μηχανικής (και άλλων περιοχών φυσικής). 

Οι σελίδες αυτές υπόκεινται σε διαρκή βελτίωση και εξέλιξη. Οποιαδήποτε συνεισφορά σας που αποσκοπεί στην βελτίωση των σελίδων αυτών είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη. Μπορείτε να μου στείλετε με e-mail οποιοδήποτε αρχείο έχετε δημιουργήσει (ή βελτιώσει) και θα θέλατε να περιληφθεί στις σελίδες αυτές. Εφόσον η συνεισφορά κριθεί χρήσιμη θα περιληφθεί στις σελίδες αυτές με αναφορά (αν θέλετε) στο όνομα σας.

Για καλύτερη επισκόπηση των σελίδων αυτών χρειάζεστε ανάλυση οθόνης 1024 x 768 και Explorer 5.0 ή νεότερο.